10.2.12

Daily Arf:


CITEZ... Ce înseamnă trendul? Ce-nsemană să dai peste câteva cărți de spiritualitate new-age? Ce-nseamnă ca la 30 și ceva de ani să te apuce tupeul să te fălești cu informații de le mestecă copiii indigo la 13 ani? Maestrul George Gogâie, vrei un răspuns unic atât pentru macrocosmosul mândriei tale de a mesteca niște idei din manuale zen pentru clasele 1-4 cât și pentru microcosmosul conștiinței tale? Lăcomie nemăsurată, maestre Gogâie, lăcomia care este una din cele cinci otrăvuri ale pasiunilor aducătoare de întuneric.

Ești un lacom, băiete. Lacom când înghiți liniuța de la „educati-l”, lacom când scrii idei redundante cum ar fi „NIMENI nu e mai bun ca altul,ci doar mai evoluat” Pe bune, băi, copil bătrân? Cât a cerșit mintea ta intuiției divine ca să scoată pleonasmul ăsta? Cam cât a cerșit la tovarășa profesoară să te treacă clasa a opta la limba română pe motiv că habar n-aveai să scrii corect. „ înseamnă în a renunța” auzi la maestru înțelepciunii ce limbă de lemn are. Lăcomia, băiete, asta te-a făcut să te grăbești să împrăștii ca o fetiță ce are primul orgasm cuvinte fără să stai să recitești. Că de, nu e nevoie de Recitire, de Repetiție, un adevărat anonim trebuie să depășească Cuvântul, Limba, Regulile gramaticale și să ființeze prin ființa și respirația grea de tutun, alcol și travka(akvart) VIDUL. Auzi, la el, că noțiunea de TIMP nu există, e doar o simplă convenție. Pe care alt blog de inepți ai citit inepția asta, bre, tovarășe Gogâie, și ai preluat-o cu aceeași Lăcomie nemăsurată fără s-o mestece creierul? Dar tu n-ai treabă cu mintea, de ce să proceseze mintea bunul simț când de fapt trebuie să renunțăm la gânduri și să fim porci PREZENȚI pe câmp și să mestecăm tărâțe. Că timpul ca unitate de măsură e o noțiune, o convenție, e una, băi, copil-bătrân. Dar să negi tu a patra dimensiune a universului, TIMPUL, e alta. Clasa întâi, câte dimensiuni știi matale că există, bre? 4, bre, tovarășe, cam cât ai luat tu la română pe clasa a opta. Îmi plac poeții ăștia corigent la română de mor. Dar e ok, poetule, și Eminescu a rămas, mă, corigent.

..esti la inceput si nu mai interveni asupra discutiilor care nu te privesc” cum să fie omul ăla la început? Accepți aceste noțiuni naive de timp? Of câte ipocrizie putem scoate prin yoga necreatului făcând caca pe plajă-n vama veche.

„Psihologia demonstrează că dezordinea din exprimare e rezultatul dezordinii din gândire și se traduce în dezordine producătoare de eșecuri în acțiune.”

Învață niscaiva fizică, biologie că ar avea cine să-ți pună manualul de medicină și poate niscaiva limbă să te exprimi și dup-aia prinde aroganță să vorbești de psihologie care e o știință încă-n devenire.

frica e o caracterizare a oamenilor slabi” Se vede că n-ai nicio frică, maestre Gogâie. Dacă ai fi avut un dram de frică ai fi avut și rușinea să scrii așa ceva.

„impertinent,inteleg ca inca esti adolescent sau daca nu ,imatur si nimic mai mult”

Dar tu că penetrezi la 35 de ani o fetiță de 21, ești matur? Că stai nopți după nopți și te ștergi la fund cu hârtie igienică cumpărată de ea, ești matur? La femei de vârsta ta nu poți? Păi, nu, că majoritatea fetelor de vârsta ta, gogâie, sunt deja pierdute prin iluzia minții, nu pricep ele ce-nseamnă Să Nu Gândești, să fii Prezent și să profiți de-o minte naivă care nici n-a apucat să se creeze că își și dorește să renunțe la ea.

Sunt multe de zis, George Gogâie. Știi care e lecția finală? Mai presus să-nveți să trăiești, mai presus să-nveți să mori, e lecția să-nveți să-nveți cu adevărat. Iar tu habar n-ai să-nveți, nici pe tine nici pe alții. Rușine.